Valutor:
Header Alt Text

2020 Särskilda Hot produkter Arctic Tern Hybrid Trolley 80 L Resväskor Kvalitet och kvantitet 2kpMCXpf

 • 923 antal i lager

SEK988  SEK378
Spara: 62% mindre


 • Qty:

  Mer om Hybrid Trolley 80 L från Arctic Tern

  Hybrid Trolley 80 L är en stabil och rymlig resväska från Arctic Tern. Väskan är tillverkad av slitstark polyester och polykarbonat med aluminiumsystem. Infällt TSA kombinationslås håller tjuvarna borta och teleskopshandtag som kan dras ut i två olika lägen gör det enkelt att förflytta väskan. Invändigt möts du av ett mjukt foder, meshficka och justerbara kryssband. Blev det lite för många souvenirer på resan kan Hybrid Trolley 80 L utvidgas till större storlek för att ge dig mer plats! Maximal packvolym: 80 L
  Packvolym ej expanderad: 61 L

  Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s “Transportation Security Administration” och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
  Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behövas klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehålls. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.

  Egenskaper för Hybrid Trolley 80 L:
  Regntät: Ja
  Mått Längd x Bredd x Höjd: 430x270x690 mm
  Packvolym: 80 L
  Vikt: 3500 g
  Antal invändiga fack: 2 st